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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
25/08/2006 |
Data da última atualização: |
07/02/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
REISDORFF, C.; ROHSIUS, C.; SOUZA, A. das G. C. de; GASPAROTTO, L.; LIEBEREI, R. |
Afiliação: |
Institute of Applied Botany; Embrapa Amazônia Ocidental.; APARECIDA DAS GRACAS C DE SOUZA, CPAA; LUADIR GASPAROTTO, CPAA. |
Título: |
Comparative study on the proteolytic activities and storage globulins in seeds of Theobroma grandiflorum (Willd ex Spreng) Schum and Theobroma bicolor Humb Bonpl, in relation to their potential to generate chocolate-like aroma. |
Ano de publicação: |
2004 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 84, n. 7, p. 693-700, maio 2004. |
DOI: |
DOI: 10.1002/jsfa.1717 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Chemicals. Removal of phenolic compounds and fat. Extraction of proteases. Protease activity assays. Seed protein pattern. |
Palavras-Chave: |
Amazonas; Brasil; Macambo; Manaus. |
Thesagro: |
Aroma; Chocolate; Cupuaçu; Semente; Theobroma Bicolor; Theobroma Grandiflorum. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01092naa a2200301 a 4500 001 1678689 005 2024-02-07 008 2004 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $aDOI: 10.1002/jsfa.1717$2DOI 100 1 $aREISDORFF, C. 245 $aComparative study on the proteolytic activities and storage globulins in seeds of Theobroma grandiflorum (Willd ex Spreng) Schum and Theobroma bicolor Humb Bonpl, in relation to their potential to generate chocolate-like aroma. 260 $c2004 520 $aChemicals. Removal of phenolic compounds and fat. Extraction of proteases. Protease activity assays. Seed protein pattern. 650 $aAroma 650 $aChocolate 650 $aCupuaçu 650 $aSemente 650 $aTheobroma Bicolor 650 $aTheobroma Grandiflorum 653 $aAmazonas 653 $aBrasil 653 $aMacambo 653 $aManaus 700 1 $aROHSIUS, C. 700 1 $aSOUZA, A. das G. C. de 700 1 $aGASPAROTTO, L. 700 1 $aLIEBEREI, R. 773 $tJournal of the Science of Food and Agriculture$gv. 84, n. 7, p. 693-700, maio 2004.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 17 | |
8. | | REISDORFF, C.; ROHSIUS, C.; SOUZA, A. das G. C. de; GASPAROTTO, L.; LIEBEREI, R. Comparative study on the proteolytic activities and storage globulins in seeds of Theobroma grandiflorum (Willd ex Spreng) Schum and Theobroma bicolor Humb Bonpl, in relation to their potential to generate chocolate-like aroma. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 84, n. 7, p. 693-700, maio 2004.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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12. | | REISDORFF, C.; SOUZA, A. das G. C. de; LIEBEREI, R.; BIEHL, B. Protein patterns of ripe seeds of Theobroma cacao, T. grandiflorum, and T. bicolor. In: SHIFT-WORKSHOP, 3., 1998, Manaus. Program, abstracts of presentations and posters... Hamburg: GKSS, 1998. p. C6.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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Registros recuperados : 17 | |
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